Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie

Ruim 1.000 heerlijke gerechten ¿ veilig, gevarieerd én lekker
Overgevoeligheid voor voedsel kan koken voor jezelf of je gezin tot een waar gepuzzel maken. Ook kan het gebeuren dat je rekening moet houden met dieetwensen van je gasten. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar aangepaste recepten. De receptuur is gericht op kinderen en volwassenen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven dieetaanpassingen zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda¿s, noten, additieven, cacao, suiker, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren. In het boek wordt ook aandacht besteed aan recepten voor kinderen, zoals alternatieven voor snoep en andere traktaties.

Auteur | I. van Berkel-Pistorius
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Vrije tijd & Hobby

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789057123283
Boekomslag voor ISBN: 9789041000262
Boekomslag voor ISBN: 9789002252761
Boekomslag voor ISBN: 9789020958102
Boekomslag voor ISBN: 9789090345420
Boekomslag voor ISBN: 9789045203966


Boekn ©