Basiskookboek Voedselallergie En Intoler

Basiskookboek Voedselallergie En Intoler

Voedselovergevoeligheid kan het koken tot een waar gepuzzel maken. Het Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie biedt het antwoord op de dringende vraag naar recepten voor aangepaste gerechten. Het is een praktische hulp om de kookpuzzel op te lossen en toch smakelijke gerechten te kunnen bereiden; De receptuur is gericht op volwassenen en kinderen met een enkelvoudige of meervoudige voedselovergevoeligheid. De recepten zijn ingedeeld naar gerechtengroep en geven steeds dieetaanpassingen zonder: koemelk, lactose, kippeëi, pinda's noten, additieven, cacao, saccharose, citrusfruit, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs. Aansluitend volgen suggesties om op de recepten te variëren en variaties zonder varkensvlees en bepaalde groenten of vruchten.

Auteur | Ineke van Berkel
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789047501596
Boekomslag voor ISBN: 9789002252761
Boekomslag voor ISBN: 9789023013884
Boekomslag voor ISBN: 9789072248626
Boekomslag voor ISBN: 9789090345420
Boekomslag voor ISBN: 9789089319524


Boekn ©