Heerlijke desserts glutenvrij en zonder melk

Heerlijke desserts glutenvrij en zonder melk

Van koekjes tot tarte tatin: meer dan 40 verleidelijke recepten.
Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en lactose moeten vermijden. Als u nagerechten zelf wilt maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat u niet mag eten. In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.

Auteur | nvt
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789090345420
Boekomslag voor ISBN: 9789059202276
Boekomslag voor ISBN: 9789000385171
Boekomslag voor ISBN: 9789060306444
Boekomslag voor ISBN: 9789022338308
Boekomslag voor ISBN: 9781547514939


Boekn ©