Glutenvrij bakken kan iedereen

Glutenvrij bakken kan iedereen

Mediterraan, glutenvrij en overheerlijk

Fatima Abakka ontdekte dat er vooral vanuit de Marokkaanse, Turkse en andere mediterrane baktradities maar weinig glutenvrije recepten beschikbaar zijn. Daar komt nu verandering in. Met dit boek wordt glutenvrij bakken minder uitdagend en maak je eenvoudig meer exotische gerechten.

In Glutenvrij bakken kan iedereen vind je de lekkerste broden en broodjes zoals een vijgen-notenbrood, Libanees platbrood en een Marokkaans haver-ovenbrood. Verder focaccia’s en pizza’s zoals een pizza gorgonzola of een Lahmacun (Turkse pizza) en hartige hapjes als gözleme en Marokkaanse gevulde batbot. En natuurlijk veel zoete lekkernijen zoals volkoren harsha, taarten en cakes en allerlei koekjes, zoals dadelkoekjes en frisse amandeldriehoekjes.

Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, de recepten zijn helder en stap voor stap beschreven: glutenvrij bakken kan iedereen, echt waar!


Auteur | Fatima Abakka
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789022338308
Boekomslag voor ISBN: 9789022338636
Boekomslag voor ISBN: 9789090345420
Boekomslag voor ISBN: 9789000390472
Boekomslag voor ISBN: 9789461317148
Boekomslag voor ISBN: 9789043931557


Boekn ©