Smaakvolle Sauzen
Van klassiekers tot vinaigrettes en dips.
Een geraffineerde saus is het visitekaartje van een gerecht: op harmonieuze wijze maakt ze de totale compositie compleet en doet ze de verschillende smaken ervan beter tot hun recht komen. In dit boek legt meesterkok Alfons Schuhbeck niet alleen uit hoe u de klassieke sauzen bereidt, maar ook hoe u originele en exotische sauzen klaarmaakt. Vinaigrettes, dipsauzen, salsa's, chutneys,… op een duidelijke manier licht hij toe hoe u aan de slag moet. Alle sauzen zijn gemakkelijk te bereiden en lukken gegarandeerd wanneer u kwalitatief hoogstaande ingrediënten gebruikt en die op het juiste tijdstip toevoegt. Bovendien geeft de auteur een heleboel tips voor heerlijke gerechten waarbij de sauzen het beste smaken.
Een geraffineerde saus is het visitekaartje van een gerecht: op harmonieuze wijze maakt ze de totale compositie compleet en doet ze de verschillende smaken ervan beter tot hun recht komen. In dit boek legt meesterkok Alfons Schuhbeck niet alleen uit hoe u de klassieke sauzen bereidt, maar ook hoe u originele en exotische sauzen klaarmaakt. Vinaigrettes, dipsauzen, salsa's, chutneys,… op een duidelijke manier licht hij toe hoe u aan de slag moet. Alle sauzen zijn gemakkelijk te bereiden en lukken gegarandeerd wanneer u kwalitatief hoogstaande ingrediënten gebruikt en die op het juiste tijdstip toevoegt. Bovendien geeft de auteur een heleboel tips voor heerlijke gerechten waarbij de sauzen het beste smaken.
Auteur | | Alfons Schuhbeck |
Taal | | Nederlands |
Type | | Onbekende bindwijze |
Categorie | | Kookboeken |