Kookbijbels 21 - Sausbijbel

Kookbijbels 21 - Sausbijbel

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.


Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bruna logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048859696
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636
Boekomslag voor ISBN: 9789048863730
Boekomslag voor ISBN: 9789048832507


Boekn ©