De Toscaanse Keuken

De Toscaanse Keuken

Een culinaire reis langs Toscane, Umbrië en Le Marche.
We kennen Toscane met zijn zonovergoten olijfbomen, geurige cipressen, heerlijke chianti en dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan. In Midden-Italië zijn er echter nog andere, minder bekende streken te ontdekken met elk hun eigen cultuur en specialiteiten. In dit prachtig geïllustreerde boek gaat u op culinaire reis door drie regio's in het hart van Italië. Proef de kruidige torta d'erbe uit Toscane, de salsicce al vino rosso uit de traditionele boerenkeuken en de voortreffelijke truffelcrostini uit Umbrië of de vele visspecialiteiten uit Le Marche aan de Adriatische Zeekust. Bak uw eigen ovenvers Toscaans brood, maak vincisgrassi, de heerlijke lasagne uit Le Marche, en breng échte Italiaanse spaghetti all'amatriciana of alla carbonara op tafel. Dit boek biedt nieuwe culinaire horizonten aan genieters en kenners van de Italiaanse keuken. Geniet van de mediterrane keuken uit het hart van Italië! Buon appetito!

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 4007148001544
Boekomslag voor ISBN: 9789054269540
Boekomslag voor ISBN: 9788847621121
Boekomslag voor ISBN: 9789044710847
Boekomslag voor ISBN: 9789021555928
Boekomslag voor ISBN: 9789043816069


Boekn ©