De Traditionele Toscaanse Keuken

De Traditionele Toscaanse Keuken

De diverse informatie over de gerechten en de wijnen en de verrukkelijke foto's maken dit kookboek bijzonder en authentiek.
Toscane, il cuore, wordt beschouwd als de ziel en het hart van Italiƫ. Behalve de landschappelijke en culturele schoonheid is ook de keuken van deze streek uniek. Die wordt bepaald door de landelijke traditie: ze is sober, onvervalst en zonder overdreven finesse, maar brengt fijnproevers in vervoering! Laat u verleiden door bruschetta met olijvenpasta, hazenragout met amandelen, zeetong op Florentijnse wijze of de oneindige variaties op verse pasta en risotto. U zult al snel merken dat de Toscaanse keuken buitengewoon rijk is aan culinaire verbeelding en indruk maakt door zijn bijzondere combinaties. Emanuela Stramana laat u kennismaken met meer dan 100 traditionele recepten en verbindt daarbij de boerenkeuken met de moderne kookkunst.

Auteur | Emanuela Stramana
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 4007148001544
Boekomslag voor ISBN: 9788847621121
Boekomslag voor ISBN: 9789054269540
Boekomslag voor ISBN: 9783829036719
Boekomslag voor ISBN: 9789043816069
Boekomslag voor ISBN: 9789044711196


Boekn ©