Wild De Beste Recepten Voor De Fijnproever

Wild De Beste Recepten Voor De Fijnproever

De beste recepten voor de fijnproever.
Ree, damhert, everzwijn, haas of wildgevogelte... Het vlees van dieren die in de vrije natuur zijn opgegroeid, smaakt heerlijk en bevordert de gezondheid. Vaak beschouwt men wild als exclusief voor feestdagen, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. In dit boek vindt u een gevarieerde keuze, van een snel bereide everzwijnbiefstuk tot een feestelijke, gevulde damhertbout. Bovendien leest u waarop u moet letten bij de aankoop van wild en krijgt u veel nuttige tips bij de recepten.

Auteur | Wolfram Martin
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044758542
Boekomslag voor ISBN: 9789059568044
Boekomslag voor ISBN: 9789045302768
Boekomslag voor ISBN: 9789081131889
Boekomslag voor ISBN: 9789048844845
Boekomslag voor ISBN: 9789044735291


Boekn ©