Food And Wine
De kloof tussen kennis over eten en kennis over wijn is verbazingwekkend groot. De meeste mensen huldigen het standpunt dat je witte wijn drinkt bij vis en rode wijn bij vlees, maar veel verder komen ze niet. Slechts een enkeling is zo dapper om aan de slijter te vragen welke wijn het beste past bij bijvoorbeeld lamsvlees met gegratineerde aardappelen.
Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiƫle basisingrediƫnten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren. Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.
Voor de gerechten in dit boek hebben de auteurs geprobeerd alle essentiƫle basisingrediƫnten te gebruiken en komen ze met suggesties welke wijn je erbij kunt schenken. Daarbij wordt ook antwoord gegeven op de vraag waarom die twee zo goed combineren. Dit boek is zowel een reisbeschrijving als een kookboek, en het bevat bovendien een gezonde portie wijnkennis.
Auteur | | Trond Moi |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |