Eerlijk Toscaans

Eerlijk Toscaans

Pino Luongo groeide op in Toscane en woont sinds meer dan twintig jaar in de Verenigde Staten. In 1983 opende hij zijn eerste restaurant Il Cantinori in New York, tegenwoordig heeft hij ook restaurants in Chicago, Denver, Philadelphia en Miami. Pino Luongo schreef ook Fish Talking en A Tuscan in the Kitchen .
Pino Luongo, wonend in New York maar Toscaan in hart en nieren, meent dat iedereen gelukkiger zou zijn met een beetje ‘Toscane’ in zijn leven. Daarom schreef hij dit boek. Het is ingedeeld in de vier seizoenen met in elk ervan specifieke seizoensgebonden gerechten. Dat zijn bijvoorbeeld in het voorjaar artisjokken. Voor de zomer voert hij ons naar de kust voor een extravagant zomers zeebanketmenu. In de herfst kan gesmuld worden van de eerste truffels van het seizoen. De winter, tenslotte, is een feest van verwarmende gerechten zoals varkenspootjes uit de oven met kastanje-honingglazuur.
· Eenvoudige gerechten volgens de seizoenen
· Maaltijden voor bijzondere gelegenheden zoals barbecue, kinderpartij, Pasen, Kerstmis, Oudjaar en Valentijn
· Recepten duidelijk stap voor stap beschreven
· Met schitterende, sfeervolle foto’s van gerechten en van het prachtige landschap
· Een boek voor elke Italiëliefhebber!

Auteur | P. Luongo
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783829036719
Boekomslag voor ISBN: 9783833112065
Boekomslag voor ISBN: 9789059646087
Boekomslag voor ISBN: 5413660840919
Boekomslag voor ISBN: 9789058563033
Boekomslag voor ISBN: 9789026929847


Boekn ©