Puurder

Puurder

Puurder
Restaurant De Librije Zwolle
Jonnie Boer, Thérèse Boer-Tausch
Jonnie Boer, de inmiddels zeer bekende kok en eigenaar van het met drie Michelin-sterren gewaardeerde restaurant De Librije in de Zwolse historische binnenstad, komt na het succes van zijn eerste boek Puur, nu met nog meer verhalen en recepten in: Puurder.
De hedendaagse, regionale kooktrant van Boer vindt zijn oorsprong in de jeugdjaren van de meesterkok, toen hij in de omgeving van Giethoorn van het buitenleven genoot – vissen, jagen, stropen – iets waarover hij graag vertelt.
Dit nieuwe boek over de gastronomie van een van de fijnste restaurants van Nederland is een feest op zich, mede door de uitbundige fotografie van culinair fotograaf Jan Bartelsman.
Bijzonder bij Puurder is een afzonderlijk toegevoegde kleine uitgave met als titel Wijnspijsbijbeltje door Thérèse Boer-Tausch, waarin resultaten van wijnproeverijen worden weergegeven en in het bijzonder aandacht wordt besteed aan de combinatie spijzen – wijnen.

Auteur | Jonnie Boer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081804233
Boekomslag voor ISBN: 9789040091902
Boekomslag voor ISBN: 9789491525476
Boekomslag voor ISBN: 9789462585041
Boekomslag voor ISBN: 9789462585645
Boekomslag voor ISBN: 9789040096563


Boekn ©