De Librije. Het recept

De Librije. Het recept

- De achterkant van het opgemaakte bord - Top restaurant de Librije backstage

Het Zwolse sterrenrestaurant De Librije weet zich al dertig jaar op hoog gastronomisch niveau te handhaven. Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het geheime recept van hun succes? In De Librije

Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volgde en fotografeerde het echtpaar en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met Jonnie en Thérèse over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden, hoe de 3-sterrenstatus bereikt en behouden werd en hoe zij dit alles combineerden met een privéleven. De Librije

Het Recept is nadrukkelijk geen kookboek, maar Broekaert fileert aan de hand van klassieke Librije-recepten wel de spraakmakende ingrediënten van het Librije concept.

Auteur | Joël Broekaert
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000355754
Boekomslag voor ISBN: 9789462585041
Boekomslag voor ISBN: 9789089898487
Boekomslag voor ISBN: 9789464711578
Boekomslag voor ISBN: 9789462582620
Boekomslag voor ISBN: 9789038809847


Boekn ©