Puurst

Puurst

PUURST gaat over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld wil Jonnie laten zien hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Aan de hand van hand van zijn recepten door de jaren heen bespreekt hij de (r)evolutie van de (en zijn eigen) smaak. In zijn 400 pagina's tellende magnum opus - met meer dan 200 recepten - gaat Jonnie in gesprek met smaakprofessor Peter Klosse over de verschillende smaken, laat hij zijn leveranciers aan het woord en neemt Thérèse - samen met Jan van Lissum - de lezer aan de hand mee om de verschillende smaken van wijn te proeven en beleven. Ook laat Jonnie 'zijn kruiden' niet onbesproken, hij steekt het klassieke herbarium in een eigentijds (koks)jasje. Ronald Giphart zet ruim 50 recepten om in culinair proza. De fotografie maakt Puurst ook extra bijzonder: Jan Bartelsman, röntgenfoto's, 3-D-foto's en onderwaterfotografie.

Jonnie en Thérèse: "Ons meest pure en bijzondere boek ooit. De trilogie is compleet.

Auteur | Jonnie Boer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491525476
Boekomslag voor ISBN: 9789462585041
Boekomslag voor ISBN: 9789040095160
Boekomslag voor ISBN: 9789040091902
Boekomslag voor ISBN: 9789085161776
Boekomslag voor ISBN: 9789491525773


Boekn ©