Carnet de cuisine 2: Eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem

Carnet de cuisine 2: Eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem

Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke

Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden

Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat

Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau

Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee


Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet

De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat

De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee

Auteur | Geert Van Hecke
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020950311
Boekomslag voor ISBN: 9789055947416
Boekomslag voor ISBN: 9789024010318
Boekomslag voor ISBN: 9789089893604
Boekomslag voor ISBN: 9789490028275
Boekomslag voor ISBN: 9789054668121


Boekn ©