Carnet de cuisine 2: Eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem
Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke
Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden
Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat
Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau
Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet
De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat
De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden
Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat
Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau
Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet
De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat
De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Auteur | | Geert Van Hecke |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |