Carnet De Cuisine Geert Van Hecke

Carnet De Cuisine Geert Van Hecke

In dit kookschrift van de Brugse drie-sterrenchef, Geert Van Hecke, zijn meer dan 60 haalbare, creatieve recepten gebundeld. Stuk voor stuk eenvoudige gerechten uit de Noordzee! De opmaak waarbij de recepten in de foto´s zijn ingewerkt maken het schrift tegelijk aantrekkelijk en origineel! Ook de sfeervolle fotografie van Philippe Debeerst draagt hiertoe bij. Bovendien bevat het kookschrift wijn- en biertips voor een perfecte begeleiding van de gerechten. Een aanrader voor al wie houdt van een sobere, maar hoogst verfijnde keuken.

Auteur | Jan van Hemeledonck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020951301
Boekomslag voor ISBN: 9789020969641
Boekomslag voor ISBN: 9789020956757
Boekomslag voor ISBN: 9789020977790
Boekomslag voor ISBN: 9789020961416
Boekomslag voor ISBN: 9789077981269


Boekn ©