Stomen
Geschikt voor zowel beginnende thuiskoks als ervaren chefs die hun repertoire willen uitbreiden
Stomen is een kooktechniek die steeds populairder wordt. Het is gezond -; je hebt geen vetstoffen nodig -; en de smaak van de ingrediënten blijft optimaal behouden. Tegenwoordig bestaan er zelfs gesofisticeerde stoomovens, maar met een eenvoudig stoommandje of een stoomkoker kun je al heel wat. Je kunt haast alle ingrediënten stomen. Bij ons worden vooral groenten bereid met stoom, in de Aziatische keuken zien we dat zelfs hele maaltijden gestoomd worden.
Kookschool -; Stomen laat je in woord en beeld zien hoe je dit moet doen. Dankzij de duidelijke stap-voor-stapfotografie en de heldere beschrijving van de recepten kan iedereen eraan beginnen. Enkele voorbeelden? Denk maar aan allerlei receptjes voor dim sum, aubergine met sesam, biefstukrolletjes, kokosbolletjes… Met Kookschool -; Stomen tover je voortaan niet alleen een gezond, maar ook een verrassend gerecht op tafel.
Auteur | | Orathay Souksisavanh |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |