Culinaria China
Proeven, ruiken, genieten. Ontdek wat zo bijzonder is aan de Chinese keuken, de mensen en het land. Van de metropolen tot de regio's, van de smeltkroes in het zuiden tot de rijke kustprovincies in het noorden, van de cuisine in Beijng tot de gedurfde gerechten in de steppen. Dit groot formaat, lijvige boek vertelt wat er schuil gaat achter tot de verbeelding sprekende benamingen van gerechten als 'bedelaarskip' en 'klimmende mieren in een boom'. Hoe ziet de werkdag van de Chinees er uit? Hoe worden bruiloften gevierd? Wat eet een groot gezin in Beijng in het weekend? De 17 provincies worden o.a via prachtige foto's van landschappen gepresenteerd. Dé bron voor de Chinese keuken en veel meer.Maar liefst 1200 kleurenfoto's. Ned. tekst. Register. Ullmann (was Könemann) publicatie.
Auteur | | Katrin Schlotter |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |