Het grote boek met vis & zeevruchten

Het grote boek met vis & zeevruchten

U kent het verschil niet tussen zeebaars en zeeduivel? U slaagt er niet in om zalm klaar te maken zodat hij heerlijk sappig is en gemakkelijk van de graat loskomt? Of u weet niet welke vis u moet gebruiken voor een echt lekkere vissoep?
Het grote boek met vis & zeevruchten maakt van u een expert en stelt u de beste vissoorten, recepten en technieken voor. Hoofdstukken over soepen en salades, roerbakken en frituren, pocheren en stomen, grillen en barbecuen leiden u door een overvloed aan heerlijke visgerechten uit de hele wereld. Speciale aandacht wordt onder meer geschonken aan sushi en sashimi, warme en koude visschotels, dim sum, marinades en aan prachtige oesters die in de schelp worden geserveerd.

- Een geïllustreerd overzicht van de beste vis en zeevruchten uit de hele wereld.
- Stap-voor-stap foto's met aanwijzingen voor het schoonmaken van vis en andere moeilijke technieken.
- De lekkerste visrecepten uit de hele wereld, van romige Franse forel tot pittige Thaise curry's.
- Tips en adviezen over het kopen, bewaren en bereiden van vis.


Auteur | Collectief
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054262916
Boekomslag voor ISBN: 9781445452067
Boekomslag voor ISBN: 9781405463942
Boekomslag voor ISBN: 9789076229577
Boekomslag voor ISBN: 9783899851502
Boekomslag voor ISBN: 9781445444895


Boekn ©