VIS EN ZEEVRUCHTEN

VIS EN ZEEVRUCHTEN

Zoutwatervissen, zoetwatervissen, schelp- en schaaldieren – alle culinaire genoegens uit zee komen in dit fraai geïllustreerde viskookboek samen. Het bijzondere van dit boek is dat de uiteenlopende bereidingswijzen van de vissen en zeevruchten op de voorgrond staan: zo wordt tarbot bijvoorbeeld gebakken en als filet in de over bereid, terwijl andere vissoorten worden gestoofd, gekookt, gebakken, gegrild, gepocheerd en gefrituurd of in een zoutkorstje gebakken of vormen ze het belangrijkste ingrediënt van eenpansgerechten. De bereidingswijzen gaan gepaard met gedetailleerde instructies: van het schoonmaken, het verwijderen van de schubben en het fileren van de vis tot het voorbereiden van kreeft, krab en inktvis. Ook recepten voor visbouillon of klassieke sauzen als rouille en wittewijnsaus ontbreken natuurlijk niet in dit gevarieerde, veel omvattende kookboek.

Auteur | Patrik Jaros
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789039615829
Boekomslag voor ISBN: 9789064076725
Boekomslag voor ISBN: 9789036618403
Boekomslag voor ISBN: 9789023016885
Boekomslag voor ISBN: 9789044706147
Boekomslag voor ISBN: 9789058435002


Boekn ©