Ons eten

Ons eten

Volkskrant-journalist Mac van Dinter dook in de wereld achter de Nederlandse maaltijd. Waar groeien de tomaten voor de soep van Unox? Hoe heeft de karbonade op ons bord geleefd? Waar haalt Albert Heijn zijn sla? Wie melkt de koeien die melk leveren voor de yoghurt van FrieslandCampine? Hij reisde naar Spanje om tomaten te oogsten, vloog naar Italiƫ op zoek naar babysla, zag aardappelen groeien in de Flevopolder en zat in de stal met Eva, een varken uit de intensieve veehouderij.

Auteur | Mac van Dinther
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059567030
Boekomslag voor ISBN: 9789081293129
Boekomslag voor ISBN: 9789021593890
Boekomslag voor ISBN: 9789059566675
Boekomslag voor ISBN: 9789057594328


Boekn ©