Levend voedsel
Didy van de Veer heeft de cursus natuurvoedingstherapie gevolgd en haar diploma voor natuurvoedingstherapeute behaald. In mei 2017 gaf zij haar eerste boek Histamine en ik uit. In juni 2020 publiceerde zij haar tweede boek Onze darmen, het tweede brein. Ongeveer 30 artikels van haar zijn gepubliceerd in het blad De Natuur Uw Arts. Haar interesse en kwaliteiten liggen vooral in onderzoek doen naar de invloed van voedselintolerantie op lichaam, geest en gedrag.
Gedurende de covidperiode heeft zij geprobeerd antwoord te vinden op vragen zoals:
* Wat zijn virussen?
* Welke functie hebben virussen ofwel bacteriofagen?
* Is een vaccin de juiste oplossing?
* Welke lessen hebben wij geleerd in de covidperiode?
* Zijn de (soms) onmenselijke en onnatuurlijke maatregelen wel effectief?
* Werken een gezonde leefstijl en natuurlijke voeding preventief?
* Spelen gluten- en histamine-intolerantie een negatieve rol bij covid?
* Is het verhogen van het afweersysteem van groot belang?
* Welke belangrijke rol spelen zink en vitamine D bij covid?
Auteur | | Didy van de Veer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |