Bugs, culinair insectenkookboek

Bugs, culinair insectenkookboek

Insecten eten is supergezond, ecologisch verantwoord én ... lekker, dat bewijst David Creëlle met zijn verrassende recepten! Insecten als gezonde vleesvervanger zijn helemaal in. Je vindt ze in de meeste supermarkten en in Gent is er BUGS, het eerste catering- en productiebedrijf van insectensnacks. David Creëlle en Liesbet Minne startten vorig jaar met dit project. Ze leveren hun krekelkroket aan diverse frituren in Vlaanderen. In dit culinaire kookboek toont David hoe je zelf lekker en gezond kan koken met insecten. Wat denk je van een rigatoni met knapperige sprinkhanen? Een smeuïge puree met een gepocheerd eitje en gebakken wasmotrupsen? Of een heerlijke crème brûlée met een crumble van meelwormen?

Auteur | David Creëlle
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045208251
Boekomslag voor ISBN: 9789048313105
Boekomslag voor ISBN: 9789493255289
Boekomslag voor ISBN: 9789045029962


Boekn ©