Smaak

Smaak

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediƫnten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.

Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties.

Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.


Auteur | Walter Marskamp
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000355754
Boekomslag voor ISBN: 9789464711578
Boekomslag voor ISBN: 9789462585645
Boekomslag voor ISBN: 9789401488303
Boekomslag voor ISBN: 9789089898463
Boekomslag voor ISBN: 9789401424479


Boekn ©