Bij Bijdendijk thuis

Bij Bijdendijk thuis

GENOMINEERD VOOR HET GOUDEN KOOKBOEK 2022


In dit kookboek neemt chef-kok Joris Bijdendijk je mee in wat er zoal bij hem thuis op tafel verschijnt. Dankzij de ruim 250 recepten en de helder beschreven technieken kan iedereen thuis leren een kreeft schoon te maken of een goede brioche te bakken. Daarnaast schrijft culinair journalist Joël Broekaert met zijn bekende aanstekelijke verwondering over de wetenschappelijke en historische achtergrond van alledaagse ingrediënten als boter en suiker, maar ook over vuur en de illustere vijfde smaak umami.



‘Eigentijds, toegankelijk, verrassend en toch ook vertrouwd. Maar vooral heel inspirerend. Ik kan niet stoppen met kijken naar de heerlijke gerechten met de prachtige fotografie en inspirerende verhalen. Altijd al fan geweest van de keuken van Joris en zijn team. Dit boek is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een must have als je van gastronomie houdt en een echte foodie bent!’ – Nicolette van Dam

‘Joris ken ik als een enorm gedreven, toegankelijke chef in de Champions League van de keuken: de sterrenrestaurants. In dit thuiskookboek spat zijn brede smaak en interesse van de pagina’s af. Van couscous tot Heri Heri tot ovenverse, zelfgemaakte croissants. Dit boek? Een feest!’ – Humberto Tan

‘Ik verwachtte een standaard kookboek, maar dit hier voelt als een stijl die uiteengezet wordt. Ik ga dit volgen.’ – Willie Wartaal


Auteur | Joris Bijdendijk
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789038814711
Boekomslag voor ISBN: 9789038807911
Boekomslag voor ISBN: 9789038812076
Boekomslag voor ISBN: 9789038811413
Boekomslag voor ISBN: 9789038804064
Boekomslag voor ISBN: 9789059564169


Boekn ©