Kruiden
Kruiden Kweken en koken - binnen en buiten
Tuinieren met culinaire kruiden betekent genieten van heerlijke geuren, de kleurenpracht van de (vaak) eetbare bloemen en vooral ook van veelzijdige smaken.
Voor het zelf kweken van kruiden heb je geen grote tuin nodig. Een klein hoekje is al genoeg om een paar planten neer te zetten. Of gebruik een stel potten op je balkon, een plekje in de geveltuin of probeer eens verticaal te tuinieren.
Dit boek staat boordevol tips over het kweken, oogsten en bewaren van culinaire kruiden. Voor de liefhebbers van koken en lekker eten is er een aantal eenvoudige, lekkere en geurige recepten, sommige van professionele chefs.
Deborah Megens is als kok werkzaam bij Arti et Amicitiae in Amsterdam, zij heeft een koksopleiding genoten, en is tevens herborist.
Tuinieren met culinaire kruiden betekent genieten van heerlijke geuren, de kleurenpracht van de (vaak) eetbare bloemen en vooral ook van veelzijdige smaken.
Voor het zelf kweken van kruiden heb je geen grote tuin nodig. Een klein hoekje is al genoeg om een paar planten neer te zetten. Of gebruik een stel potten op je balkon, een plekje in de geveltuin of probeer eens verticaal te tuinieren.
Dit boek staat boordevol tips over het kweken, oogsten en bewaren van culinaire kruiden. Voor de liefhebbers van koken en lekker eten is er een aantal eenvoudige, lekkere en geurige recepten, sommige van professionele chefs.
Deborah Megens is als kok werkzaam bij Arti et Amicitiae in Amsterdam, zij heeft een koksopleiding genoten, en is tevens herborist.
Auteur | | Deborah Megens |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Vrije tijd & Hobby |