Koken met wilde kruiden

Koken met wilde kruiden

Koken met wilde kruiden, zoals paardenbloem, brandnetel of madeliefjes is verrassend lekker, voedzaam en creatief. Je leest in dit boek hoe je de verschillende soorten kan herkennen, oogsten, bewaren en in de perken houden in je tuin. Maar vooral kom je te weten hoe je er smakelijk mee kan koken! Van brandnetelballetjes en klaverrisotto tot akkerkoolmuffins en rakettabouleh met cranberry's: laat je inspireren door heerlijke recepten met eetbare wilde planten!


Auteur | Susanne Hansch
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059087835
Boekomslag voor ISBN: 9789044749823
Boekomslag voor ISBN: 9789490404000
Boekomslag voor ISBN: 9789077463253
Boekomslag voor ISBN: 9789044760057
Boekomslag voor ISBN: 9789056158026


Boekn ©