Basiskookboek voor de hobbykok
Basiskookboek voor de Hobbykok
Wat is het geheim om een perfect pastadeeg te bereiden? Wat is een bruine fond? Hoe bind ik een gebraad vast? Hoe maak ik artisjokken schoon? In dit boek krijgt u een antwoord op al uw vragen en vindt u snel de geheimen en technieken om heerlijke gerechten op tafel te toveren. In elk hoofdstuk wordt vermeld welk keukengerei u nodig hebt en krijgt u een reeks gemakkelijke en smakelijke recepten.
Wat is het geheim om een perfect pastadeeg te bereiden? Wat is een bruine fond? Hoe bind ik een gebraad vast? Hoe maak ik artisjokken schoon? In dit boek krijgt u een antwoord op al uw vragen en vindt u snel de geheimen en technieken om heerlijke gerechten op tafel te toveren. In elk hoofdstuk wordt vermeld welk keukengerei u nodig hebt en krijgt u een reeks gemakkelijke en smakelijke recepten.
Auteur | | Redactie |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |