Sauzen en smaakmakers

Sauzen en smaakmakers

Maak je eigen sauzen en smaakmakers Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za'atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen. Met Sauzen en smaakmakers heb je hét handvat om 99 sauzen en smaakmakers zelf te maken: ambachtelijk, lekker en zonder toevoegingen. Van worcestersaus, geurige azijnen, dijon- en Amerikaanse gele mosterd tot en met tafelzuren en exotische smaakmakers als hoisin-, chili- en oestersaus of dukkah en harissa. Leg je eigen voorraad aan in de door jou gewenste hoeveelheden. Ervaar zelf dat eigengemaakte ketchup lekkerder is dan uit de fabriek. De recepten in Sauzen en smaakmakers zijn makkelijk maakbaar en duidelijk, inclusief bewaaradviezen en -tijden.

Auteur | Caroline DafgÅRd Widnersson
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048859696
Boekomslag voor ISBN: 9789044723717
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636
Boekomslag voor ISBN: 9789463378086
Boekomslag voor ISBN: 9789073191860


Boekn ©