Vis

Vis

Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal keukengereedschap heb je nodig en hoe doe je dat: vis ontschubben en fileren? In het moderne en praktische kookboek Vis leer je alles wat je moet weten. Vis is veelzijdig en kan op talloze manieren worden bereid. Bijvoorbeeld rauw gemarineerd (ceviche), gestoomd, gerookt, in papillote bereid, gefrituurd, gegaard in zoutkorst of gewoon onder de grill of op de barbecue. Maak je eigen visbouillon, rolmopsen, gravad lax en visrilettes. Bereid exotische gerechten als dorade met sesam en tahin of gerookte vis met verveine en sake. Combineer ansjovis met entrcĂ´te of maak klassiekers als rog met beurre noisette. Ook het werken met geconserveerde vis, gedroogd en gezouten of uit blik, ontbreekt niet in dit kookboek.

Auteur | Philippe Emanuelli
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089898289
Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789023016885
Boekomslag voor ISBN: 9789461562227
Boekomslag voor ISBN: 9789059567399
Boekomslag voor ISBN: 9789036636568


Boekn ©