Gewoon: Vis
Vis staat momenteel meer dan ooit in de belangstelling.
Met vis zit je altijd goed.
Vis kan altijd.
Vis kent vaak een korte bereidingstijd. Binnen een half uur zet je een heerlijke maar vooral gezonde maaltijd op tafel. Dat vis gezond is wordt steeds duidelijker. De gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten. Vis bevat omega 3, vetzuren en andere waardevolle voedingsstoffen, zoals hoogwaardige eiwitten ,mineralen en vitaminen.
In dit boek vindt u heerlijke recepten om vis lekker en gezond klaar te maken.
Met vis zit je altijd goed.
Vis kan altijd.
Vis kent vaak een korte bereidingstijd. Binnen een half uur zet je een heerlijke maar vooral gezonde maaltijd op tafel. Dat vis gezond is wordt steeds duidelijker. De gezondheidsraad adviseert om twee keer per week vis te eten. Vis bevat omega 3, vetzuren en andere waardevolle voedingsstoffen, zoals hoogwaardige eiwitten ,mineralen en vitaminen.
In dit boek vindt u heerlijke recepten om vis lekker en gezond klaar te maken.
Auteur | | Damien Simonis |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |