Kimchi

Kimchi

Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.

AE JIN HUYS vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken. Let's eat!

Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van AE JIN HUYS. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.


Auteur | Ae Jin Huys
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401462587
Boekomslag voor ISBN: 9789401487801
Boekomslag voor ISBN: 9789023016984
Boekomslag voor ISBN: 9789054262596
Boekomslag voor ISBN: 9789023015512
Boekomslag voor ISBN: 9789401464314


Boekn ©