Japans & koreaans koken

Japans & koreaans koken

Japanse en Koreaanse gerechten verschillen sterk van elkaar, maar zijn beide eenvoudig te bereiden. De eenvoud en versheid van de ingrediënten in combinatie met de zuiverheid van de bereidingswijzen maken dat Japans eten er smakelijk uitziet en bovendien erg gezond is. Koreaanse gerechten bieden een heerlijk contrast, aangezien ze hartig zijn en meer calorieën bevatten. Opgenomen in dit boekje zijn populaire gerechten als geroosterd rundvlees, Kim Chi en de pannenkoekjes en noedels die altijd deel uitmaken van Koreaanse gerechten.

Auteur | A. Wilson
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789401485470
Boekomslag voor ISBN: 9789023015512
Boekomslag voor ISBN: 9789023016984
Boekomslag voor ISBN: 9789000361236
Boekomslag voor ISBN: 9789023015994
Boekomslag voor ISBN: 9780744063523


Boekn ©