Proef Korea

Proef Korea

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.

Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.


Auteur | Ae Jin Huys
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023016984
Boekomslag voor ISBN: 9789023015512
Boekomslag voor ISBN: 9789401485470
Boekomslag voor ISBN: 9789461432797
Boekomslag voor ISBN: 9789401462587
Boekomslag voor ISBN: 9780744063523


Boekn ©