Lekker zonder allergenen

Lekker zonder allergenen

Een nieuwe titel in de succesvolle reeks 'Lekker zonder' Allergie is een reactie van het menselijk afweersysteem op bepaalde stoffen van buitenaf die we allergenen noemen, en is de meest voorkomende chronische ziekte. Mensen die allergisch zijn aan voedingsstoffen als koemelk, gluten, eieren, pinda's etc., kunnen dan ook niets aanvangen met 'gewone' kookboeken. Met Lekker zonder allergenen hoeven mensen met voedselallergieën zich helemaal geen zorgen te maken om ongewenste ingrediënten bij het bakken! Yves Thomaes ontwikkelt al jaren recepten zonder allergenen in samenwerking met de Vlaamse coeliakievereniging en Time for Lyme. Voor dit boek stelde hij een 50-tal eenvoudige allergeenvrije recepten op punt, zodat mensen met voedselallergieën zonder zorgen zelf hun lievelingsgerechten kunnen maken.

Auteur | Yves Thomaes
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789002252761
Boekomslag voor ISBN: 9789020958102
Boekomslag voor ISBN: 9789045203966
Boekomslag voor ISBN: 9789000345106
Boekomslag voor ISBN: 9789089892362
Boekomslag voor ISBN: 9789090345420


Boekn ©