Chefs in art

Chefs in art

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.

Auteur | Felix Alen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789081357418
Boekomslag voor ISBN: 9789464014877
Boekomslag voor ISBN: 9789464019131
Boekomslag voor ISBN: 9789089314741
Boekomslag voor ISBN: 9789020947205


Boekn ©