De kunst van het bakken

De kunst van het bakken

Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na 35 jaar nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. Ook bakgereedschap, ingrediënten en taartvormen worden uitgebreid besproken. Delia legt het helder uit. Alle recepten zijn eenvoudig te volgen, getest en daarom echt betrouwbaar. Van tijdloze klassiekers als scones en worteltjestaart, tot de echte 'Christmas cake', van 'shortbread' en muffins tot chocoladetaart en -brownies. Als het niet in dit boek staat, is het op bakgebied niet de moeite waard.

Auteur | Delia Smith
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780091933067
Boekomslag voor ISBN: 9789060974872
Boekomslag voor ISBN: 9780563539070
Boekomslag voor ISBN: 9789065907868
Boekomslag voor ISBN: 9780563384304
Boekomslag voor ISBN: 9789045211183


Boekn ©