Keukengeheimen
In de keuken van de westerse wereld is een tijdperk van overvloed aangebroken. We kunnen eten wat we willen. We kunnen letterlijk de wereld rond winkelen; in supermarkten zijn producten uit alle windstreken te koop. Wanneer we niet willen koken, zij allerlei kant-en-klare maaltijden, groenten en salades verkrijgbaar. Overal zijn plekken waar we eten kunnen krijgen: van snackbars, afhaalrestaurants en pizzakoeriers tot een enorme schakering aan gewone restaurants. KEUKENGEHEIMEN keert terug naar de wortels van het koken, om simpele geneugten van onze voeding opnieuw te ontdekken. Het boek is gebaseerd op een groot respect voor basisvoedingsmiddelen én op het simpele feit dat veel mensen nooit geleerd daarmee om te gaan. In dit eerste deel begint Delia bij het begin: hoe kook je een ei? Ze wijdt zich tot in details aan eieren, en vervolgens aan bloem en meel, aardappelen, rijst en pasta. Op haar bekende vriendelijke en toegankelijke manier leidt ze beginners door vele basistechnieken, wa
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |