Vis en schaaldieren

Vis en schaaldieren

Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingredienten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba's en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje creme de cassis.

Auteur | Eten Elle
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048300211
Boekomslag voor ISBN: 9789048310296
Boekomslag voor ISBN: 9789089893017
Boekomslag voor ISBN: 9789020948509
Boekomslag voor ISBN: 9789089893925
Boekomslag voor ISBN: 9789044706147


Boekn ©