Dessertwijnen

Dessertwijnen

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika, Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland en Madera, port en sherry.

Auteur | Rudolf Pierik
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789026924521
Boekomslag voor ISBN: 9789087596798
Boekomslag voor ISBN: 9789087598006
Boekomslag voor ISBN: 9789087594046
Boekomslag voor ISBN: 9789087599720
Boekomslag voor ISBN: 9789078668411


Boekn ©