Duitse en Oostenrijkse wijnen

Duitse en Oostenrijkse wijnen

Prof.Dr.Ir. R.L.M.Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als Vakspecialisatie Plantaardige Cel-, Weefsel- en Orgaan kweek (het klonen van planten). Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcoh ol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen, Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand Internatio nal Cookbook Award. Zijn meest recente wijnboeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnolo gie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreek woorden en Gezegden in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argenti niƫ, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland , Madera, port en sherry en Dessertwijnen.

Auteur | Rudolf Pierik
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789493201897
Boekomslag voor ISBN: 9789021539782
Boekomslag voor ISBN: 9780520260672
Boekomslag voor ISBN: 9789087599720
Boekomslag voor ISBN: 9789087594046
Boekomslag voor ISBN: 9789087599126


Boekn ©