Wijn proeven, geur, smaak en fouten
Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel.
En dan nu dit boek over proeven, de geur, smaak en fouten in wijn.
Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel.
En dan nu dit boek over proeven, de geur, smaak en fouten in wijn.
Auteur | | Rudolf Pierik |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |