Aardappel (Ned)
De aardappel, in België de patat, is ons heel vertrouwd. Maar voordat hij de onbetwiste ster van het dagelijkse menu werd, de favoriet van groot en klein, de succes story van de moderne keuken, heeft de aardappel oorlogen doorstaan, hongersnoden overleefd, volksverhuizingen meegemaakt, complotten verijdeld en alle passies overwonnen.
PATRICK MIKANOWSKI heeft over de hele wereld gereisd om de mensen te ontmoeten die tegenwoordig richting
geven aan onze manier van koken en hij geeft hier de beste van hun aardappelrecepten.
LYNDSAY MIKANOWSKI heeft een uitgebreide studie gemaakt van alle historische en plantkundige facetten van deze knol en geeft zijn geheimen aan ons door.
GRANT SYMON was erbij. Hij heeft alles gezien en alles gefotografeerd.
PATRICK MIKANOWSKI heeft over de hele wereld gereisd om de mensen te ontmoeten die tegenwoordig richting
geven aan onze manier van koken en hij geeft hier de beste van hun aardappelrecepten.
LYNDSAY MIKANOWSKI heeft een uitgebreide studie gemaakt van alle historische en plantkundige facetten van deze knol en geeft zijn geheimen aan ons door.
GRANT SYMON was erbij. Hij heeft alles gezien en alles gefotografeerd.
Auteur | | Lindsay Mikanowski |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |