Noordzeevis uit Scheveningen
Veel mensen eten zalm en tonijn, maar waarom niet een keer wijting of rode poon? Noorzeevis is lekker van smaak, lokaal gevangen en van hoge kwaliteit.
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren om in het restaurant of bij de viswinkel een visje te bestellen uit de Noordzee, of thuis met de Noordzeevis aan de slag te gaan.
Noordzeevis, dat is pas een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze!
Met dit kookboek maak je kennis met deze lekkere, duurzame en gezonde vissen die de Noordzee te bieden heeft. We willen je inspireren om in het restaurant of bij de viswinkel een visje te bestellen uit de Noordzee, of thuis met de Noordzeevis aan de slag te gaan.
Noordzeevis, dat is pas een lekkere, gezonde en verantwoorde keuze!
Auteur | | Noreen ter Beke |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |