Zot van de Noordzee

Zot van de Noordzee

Genomineerd voor Kookboek van het jaar 2017!

Vis in de hoofdrol. Van Duinkerke tot Den Helder

Je wekelijkse portie Noordzeevis met 52 verrassende recepten voor elk seizoen!

Gewapend met een schepnetje en aan de hand van zijn grootouders, trok de kleine Jan Kegels het strand van De Haan op.
Hij ving er garnaaltjes en wilde iedereen laten proeven. Het leverde hem zijn bijnaam 'JEAN sur MER' op.
Op volwassen leeftijd werd hij met JEAN sur MER 'original seafood' een van Vlaanderens eerste foodtruckpioniers.

In 'Zot van de Noordzee' bundelt JEAN sur MER inspirerende vissersverhalen, leuke vis-tje-datjes, handige tips en heerlijk lichte en verrassende recepten.
Samen met zijn vaste chef Peter Vlyminck serveert hij 42 eenvoudige recepten op basis van maar liefst 26 verschillende soorten Noordzeevis, bereid met seizoensgroenten.
Daarnaast zorgen enkele bekende gastchefs zoals Syrco Bakker (Pure C), Johan Segers ('t Fornuis) en Michaƫl Vrijmoed (Vrijmoed) voor 10 extra recepten die iets uitdagender mogen zijn en waarmee je gegarandeerd iedereen aan de vis krijgt.


Auteur | Jean Sur Mer
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021551937
Boekomslag voor ISBN: 9789082869200
Boekomslag voor ISBN: 6097715795707
Boekomslag voor ISBN: 9789089314567
Boekomslag voor ISBN: 9789089896797
Boekomslag voor ISBN: 9789089899194


Boekn ©