Noordzeevis uit Scheveningen; De nieuwe generatie in verhalen en recepten
Na het succes van het eerste Noordzeevis uit Scheveningen kookboek hebben we een tweede geschreven; Noordzeevis uit Scheveningen, de nieuwe generatie in verhalen en recepten. Dit nieuwe boek is geschreven door jongeren, voor jongeren en mensen die ietsje ouder zijn dan dat.
De recepten in het boek zijn gemaakt door studenten van het Haagse ROC Mondriaan en SVO vakopleiding Food. Allemaal studenten die opgeleid worden tot een baan in de horeca of visserijsector. Daarnaast komen in het boek verhalen van lokale ondernemers aan bod, wordt er dieper ingegaan op de Noordzee en de vis die erin rondzwemt, en staan er goede tips & tricks in over de bereiding van Noordzeevis. Een boek dat uit het hart van de visserijsector komt om de Nederlandse consument te inspireren eens wat vaker een lokaal visje te eten.
Auteur | | Noreen ter Beke, Paul Einerhand, Suzanne van der Pijll |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |