Lekker ecologisch!
Bewust met eten omgaan wordt nu een spannende uitdaging en een speelse ontdekking van de talloze mogelijkheden die groenten en fruit uit eigen streek bieden, elk seizoen opnieuw. De ruim 500 recepten vormen een heerlijke staalkaart van de vele troeven die een ecologische keuken aanreikt. Iedereen die houdt van koken kan er gemakkelijk mee aan de slag.
Heel veel consumenten zijn in de ban geraakt van creatieve kookexperimenten. Trends als de ontluikende liefde voor vergeten groenten, de groeiende aandacht voor veggie donderdagen, de bestendige toename van bioproducten in alle verkoopkanalen en het besef dat boeren overal in de wereld alleen maar kunnen blijven oogsten als ze eerlijk worden vergoed, hebben algemeen ingang gevonden, tot bij topchefs, grootkeukens en populaire lokale bistro’s.
Heel veel consumenten zijn in de ban geraakt van creatieve kookexperimenten. Trends als de ontluikende liefde voor vergeten groenten, de groeiende aandacht voor veggie donderdagen, de bestendige toename van bioproducten in alle verkoopkanalen en het besef dat boeren overal in de wereld alleen maar kunnen blijven oogsten als ze eerlijk worden vergoed, hebben algemeen ingang gevonden, tot bij topchefs, grootkeukens en populaire lokale bistro’s.
Auteur | | Luk Naets |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |