Het bio kookboek

Het bio kookboek

Waarom is 'bio' beter? Omdat het goed is voor het milieu, goed voor onze gezondheid en goed voor de smaakpapillen!

Biologische groenten, fruit, vlees en gevogelte zien we tegenwoordig overal. In dit boek maakt u ook kennis met biologische granen, peulvruchten en een aantal biologische zuivelproducten en smaakmakers. Sommige ingrediënten zijn eeuwenoud maar in de vergetelheid geraakt, andere zijn bij iedereen bekend of juist heel¿ bijzonder. Allemaal zijn ze verrassend goed te gebruiken in de hedendaagse keuken. Parelgort, mungbonen, amarant, rijstemeel, alfalfa, wakame, zijden tofoe¿ zullen geen geheimen meer voor u hebben.

Met de recepten in dit boek kunt u al die biologische producten uitproberen en uzelf overtuigen: bouillon van kombu met groenten, salade van quinoa met gekonfijte sinaasappelschil en munt, kalfsfricassee met volkorenrijst, kerstomaatjes en parmezaan, citroentaartjes met maanzaad...
Binnenkort staat ook bij u thuis 'bio' op het menu!

Auteur | Jean-François Mallet
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462502352
Boekomslag voor ISBN: 9789081764841
Boekomslag voor ISBN: 9789081612869
Boekomslag voor ISBN: 9789461431165
Boekomslag voor ISBN: 9789048309955
Boekomslag voor ISBN: 9789021588698


Boekn ©