Wereld Vol Smaak
Enkele van de beste chef-koks ter wereld hebben hun recepten aan dit boek bijgedragen. Daartoe behoren de deskundigen op het gebied van de mediterrane kookkunst Marimar Torres en Joyce Goldstein; de uitzonderlijke chef-patissier Nancy Silverton; de expert in de Franse kookkunst Patricia Wells; de goeroe van de seizoensproducten Deborah Madison en de vermaarde chef-kok Jean-Gorges Vongerichten. Daarnaast bevat dit boek tal van bijdragen van de redactie van het reis- en kooktijdschrift TASTE, onder aanvoering van hoofdredacteur Andy Harris, terwijl ook de stichter van Williams-Sonoma Chuck Williams speciaal voor dit boek recepten ontwikkelde.
Treed binnen in een wereld vol smaak met recepten die een goede smaak boven alles stellen, zoals gebakken garnalen met knoflook, Vietnamese kipsalade, varkenshaas gevuld met prosciutto en peren, gebraden zalm met zuringsaus, cobbler met pruimen en druiven en chocolade-kersenbiscotti. Met meer dan 250 schitterende kleurenfoto's.
Treed binnen in een wereld vol smaak met recepten die een goede smaak boven alles stellen, zoals gebakken garnalen met knoflook, Vietnamese kipsalade, varkenshaas gevuld met prosciutto en peren, gebraden zalm met zuringsaus, cobbler met pruimen en druiven en chocolade-kersenbiscotti. Met meer dan 250 schitterende kleurenfoto's.
Auteur | | W. Sonoma |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |