Perzisch Kookboek

Perzisch Kookboek

Iraniërs gebruiken wat de natuur en de omgeving hun te bieden heeft. De diversiteit van hun eten wordt u duidelijk als u bij hen te gast bent. Een gerecht in het noorden van Iran heeft een andere smaak dan in het zuiden of het oosten. Deze verschillen in smaak komen door het gebruik van diverse kruiden. Iran heeft een grote oppervlakte en kent verschillende klimaten. De Perzische keuken is gebaseerd op kruiden, kruiden en nog eens kruiden. In de Perzische keuken komen alleen maar verse kruiden voor. Perzen noemen de kruiden sabzi of soms adwije.

Auteur | Afšīn Afkārī
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059566941
Boekomslag voor ISBN: 9789461432803
Boekomslag voor ISBN: 9789464027013
Boekomslag voor ISBN: 9789461431066
Boekomslag voor ISBN: 9789461562807
Boekomslag voor ISBN: 9781933823720


Boekn ©